Om oss

Matrix Laser är ett varumärke som ägs av Matrix Innovation. Matrix Innovation är ett hälsoföretag med internetbutik för människors fysiska och mentala välbefinnande.Vi bedriver även förlagsverksamhet och ger ut böcker i Livsvetenskap, Humanvetenskap.

Företaget ägs och drivs av Ann-Sofie Hammarbäck. Ann-Sofie och kollegan Daniel Skagerström har arbetat med hälsa och utveckling i flera decennier.

“Vi lever idag i ett allt mer stressat samhälle där kraven på oss människor ökar hela tiden. Vårt jordklot förorenas mer och mer för varje dag som går och maten som både vi och djuren äter idag har inte samma näringsinnehåll som den hade för 50 år sedan. Allt detta påverkar självklart både människan och djuren! Vi märker av att vi blir mer och mer dränerade på energi och allt mer sjuka i takt med att kraven ökar.
Men eftersom våra sinnrika kroppar är konstruerade till att eftersträva homeostas, d.v.s. kroppens strävan efter att upprätthålla jämvikt och balans på alla plan, finns numera revolutionerande sätt att hjälpa kroppen till detta. Denna hjälp kallas kvantmedicin och laser och LED behandling ingår som ett välbeprövat och framgångsrikt medel i kvantmedicinska behandlingar.”

Utsikt från bryggan i Vikarbyn över sjön Siljan med Rättvik i bakgrunden

Hemadressen återfinns i natursköna Vikarbyn i Rättviks kommun i Dalarna.
Adress:

Matrix Innovation
Skolgatu 2 J
S-795 70 Vikarbyn
Sweden

Godkänd för F-skatt.

Org.nr. 630301-0141

info[at]matrixinnovation.se eller genom vårt kontaktformulär här >>>
Ann-Sofie 070-729 64 39
Lars Helge Swahn 073-9072143

Bank:
Leksands Sparbank Swedbank, Rättvik.
BG: 5369-2224